Szczesny: Jól érzem magam a Románál

Szczesny: Jól érzem magam a Románál

A lengyel kapus elismerte, nagyon jól érzi magát a Románál.

A lengyel válogatott kapus római jövője teljesen nyitott és egyelőre nem tudni, hogy jövőre marad-e az olasz fővárosban, vagy visszatér Londonba az Arsenalhoz.

"Mindenki tudja, hogy mennyire jól érzem magam itt. Szívesen mesélnék a jövőmről is maguknak, de sajnos egyelőre nem tudom, hogy mit hoz majd számomra. Én elmondtam mindkét klubnak a benyomásaimat és azt, hogy mit szeretnék és most rajtuk a sor. Nekem azt kell eldöntenem, hogy mi a legjobb a karrierem szempontjából."- mondta a kapus.

"A bajnoki címért folytatott harc? Sajnos egyértelmű, hogy az októbertől január közepéig tartó formánk minket kizárt a lehetséges jelentkezők közül, pedig előtte jól játszottunk, majd Spalletti érzekésével nagyon jól játszunk. Nehéz megmondani mi történt, de jövőre következetesebbnek kell lennünk, ez nagyon fontos."

"Szeretnénk bejutni a BL-be és ezért szeretnénk folytatni a jó győzelmi sorozatunkat, hiszen minden arról szól, hogy mennyire tudsz folyamatosan jól szerepelni. Szerencsére az esélyünk most adott, hogy elől végezzünk és bejussunk a BL-be."

A kapust megkérdezték arról, hogy mennyit számít az, ha a védők előtte összeszokottak és régóta együtt játszanak.

"Minél többet együtt játszol velük, annál jobban meg fogod érteni magad a többiekkel. Persze semmi kétség, a jó játékosokkal könnyebb a helyzet és itt ez a helyzet, ráadásul minél többet dolgozunk együtt, annál eredményesebbek vagyunk."

Végül Szczesny pár szót mondott a Leicesterről is, amelyik meglepetésre Ranieri irányítása alatt vezeti az angol bajnokságot.

"Senki nem tudja megmagyarázni a leicesteri csodát. Annak ellenére, hogy szeretem az Arsenalt, örülnék neki, ha Ranieri csapata nyerne, hiszen ez mindenki számára ösztönző lenne. Ráadásul nagyon jó nézni őket."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Szczesny, Leicester, Ranieri