Strootman örül a korai igazolásoknak

Strootman örül a korai igazolásoknak

A holland játékos örül annak, hogy a Roma idén már a nyár elején megtette a szükséges igazolásokat.

Még csak július eleje van, azonban a Romának már van 10 új igazolása, és olyan játékosok érkeztek a klubhoz, mint Ante Coric, Justin Kluivert, Bryan Cristane, vagy Javier Pastore.

Így a Roma végre úgy kezdhette meg a felkészülést az új szezonra, hogy már az új játékosok is ott vannak Trigoriában.

"Mindannyian örülünk annak, hogy itt lehetünk, itt otthon érezzük magunkat."- kezdte az interjút a holland középpályás.

"Nagyon fontos, hogy mindenki itt van, mert tavaly nagyon hamar elutaztunk Amerikába úgy, hogy szinte alig edzettünk együtt. Viszont idén már az elejétől fogva közösen tudunk tréningezni, és ez nagyon jó."

"Amikor új játékosok érkeznek, teljesen egyértelmű, hogy az ember segít nekik beilleszkedni, és most egy másik holland játékossal bővültünk Justin Kluivert személyében. Az újak mindig ösztönzőleg hatnak a csapatra, és most elég sok új játékos érkezett, ami fontos, ha szeretnénk előrébb lépni."

Strootman mosolyogva beszélt arról, hogy mennyire idegesítő tud lenni Kosztasz Manolasz, aki végig beszél az edzőmeccseken.

"És nem csak az edzőmeccseken, az öltözőben, a reggelinél, a vacsoránál, folyton... csak az ebédnél marad csendben. Amúgy nagyon fontos ő a csapat számára, mindig győzni akar, és ezért mindig a maximumot nyújtja."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Strootman, interjú