Strootman: Nehéz elhagyni a Romát

Strootman: Nehéz elhagyni a Romát

A holland középpályás elárulta, nagyon nehéz elhagyni a Romát, mivel a város csodálatos és mással össze sem hasonlítható.

A holland középpályással kapcsolatban alkalomszerűen párszor felmerült régebben párszor, hogy távozik a Romától, azonban a tavalyi szezonban már végleg túllépett a sérülésén és kulcsszerepet játszott abban, hogy a Roma végül második lett a bajnokságban.

Strootman végül idén nyáron hosszabbított is a Romával.

"A Roma az Roma, amit nagyon nehéz elhagyni, egyszerűen lehetetlen csak úgy távozni. Mindannyiunk célja az, hogy nyerjünk valamit."- mondta a játékos az NBC-nek.

"Megkönnyebbülés volt visszatérni a pályára, főleg az elején. A stáb remek munkát végzett."

"Tavaly 50 meccset játszottam és sikerült bejutnunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Nagyon jól érzem magam és örülök annak, hogy sikerült valamennyit visszafizetnem a klubnak a pályán."

"Pallotta? A projektjuk kezdetekor ő hozott engem a Romához és mindig mellettem állt, támogatott, még a sérülésem alatt is. Amikor kellett, ott volt mellettem. Ő olyan, amilyennek egy elnöknek lennie kell."

"Totti sokat mesélt a 2001-es bajnoki címről és hogy a város 3 hónapig ünnepelt. Ha sikerül itt nyerned valamit, az mindig különleges. Mit tudok mondani a városról? Annyira csodálatos, lehetetlen más helyekkel összehasonlítani."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Strootman, interjú