Strootman: Mindenki jól játszott

Strootman: Mindenki jól játszott

Kevin Strootman a csapat újabb masszív teljesítményét dicsérte, miután a Roma 1:0-ra nyert Udinében.

Nainggolan kapáslövése döntött az Udinese elleni mérkőzésen a Dacia Arénában vasárnap délután és ezzel a Roma sorozatban a második idegenbeli egygólos győzelmét aratta a 2017-es évben.

Remek passzt adtál a gólszerzőnek és így a Roma továbbra is tapad a Juventusra.

"Nekünk csak a saját meccseinkre szabad koncentrálnunk. Tudjuk, hogy a Juventus előttünk van és a többiek sincsenek túlságosan mögöttünk. Nekünk a saját meccseinket kell megnyernünk. Ez a mai nagyon nehéz volt, a vezetésünk után kicsit szenvedtünk, aztán kimaradt a tizenegyes és folytatódott az egész a második félidőben. Ennek ellenére nekik sem volt sok helyzetük. Sajnos nem sikerült megdupláznunk az előnyünket, de teljes mértékben elégedettek vagyunk a három pont megszerzésével."

Mi hiányzik ahhoz, hogy végleg lezárjátok a meccset?

"Kicsit hasonló volt, mint a múlt héten a Genoa elleni meccs. Ezen a meccsen volt pár lehetőségünk, hogy megduplázzuk az előnyünket, de sajnos nem sikerült betalálni. Viszont az 1:0 is három pontot ér és csak ez számít."

Páran hiányoztak a csapatból, de így is sikerült nyerni - mennyit számít, hogy kezdesz visszatérni ahhoz a formához, amilyenben a sérülésed előtt voltál?

"Én csak mindent megteszek annak érdekében, hogy segíteni tudjak a csapatnak. Ma mindenki jól játszott. Az előző meccshez képest három helyen is változtatni kellett, mert Daniele, Toni és Diego is hiányzott most, de mindenki jól teljesített. Erős a csapatunk és ezt a pályán is bizonyítanunk kell mind otthon, mind idegenben. Elég jól kezdtük az évet."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Strootman, Serie A, Udinese