Strootman: Lüktető meccs volt

Strootman: Lüktető meccs volt

Örül az Inter elleni sikernek Kevin Strootman, azonban meggyőződése, hogy mindkét csapat rengeteg gólhelyzetet alakított ki.

"Ez igen meggyőző volt. Nagyon sok helyzetünk volt, ahogy nekik is. Már nagyon korán megszerezhettük volna a második gólunkat, de végül csak sikerült 2:1-re nyerni és ezzel 3 nagyon fontos ponthoz jutni."- nyilatkozta Strootman.

"Nagyon fontos ez a győzelem a szurkolóink és azok számára is, akik velünk dolgoznak, innentől nyugodtan tekinthetünk előre."

"Túl sok pontot vesztettünk ebben a szezonban eddig, különösen idegenben, ez pedig nem megengedhető a Roma számára. Nehéz megmondani, hogy mi történik velünk az idegenbeli meccseken, talán pszichológiai háttere van. Profi labdarúgók vagyunk, nekünk idegenben is ugyanúgy el kell végeznünk a munkánk, mint hazai környezetben."

"Én mindig a maximumot nyújtom, de folytatnom kell a fejlődést és habár fizikálisan jó formában vagyok, szerencsére mindenki segít a további fejlődésben, mert szeretnék valamit visszaadni a Romának, hiszen mindig mellettem állt a klub."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Strootman