Strootman jól érzi magát a Romában

Strootman jól érzi magát a Romában

A távozásával kapcsolatos pletykák ellenére nagyon jól érzi magát a Romában Kevin Strootman.

A 28 éves játékos tavaly hosszabbította meg a szerződését a Romával, és még mindig hátravan 4 év belőle, ennek ellenére a Gazzetta dello Sport a napokban arról cikkezett, hogy a holland középpályás lehet az egyik távozó annak érdekében, hogy a klub megfeleljen a szokásos FFP követelményeinek.

Strootmant az Olaszország-Hollandia barátságos mérkőzés után kérdezték erről az újságírók, azonban ő nem kommentálta a pletykákat.

"Csak a válogatottról vagyok hajlandó beszélni. Élő szerződésem van a Romával, és sehová nem írtam alá."- mondta Strootman.

"Jól érzem magam a Romában, és ennyi."

Ami a válogatottat illeti, Strootman szerint a hollandok hasonló helyzetben vannak, mint az olaszok, miután egyik válogatott sem jutott ki a közelgő világbajnokságra.

"Ahogy nekünk, nekik is időre van szükségük. Az olaszok tele vannak remek játékosokkal. A franciák ellen és most is kicsit fáradtnak tűntek. Most szabadságra megyünk, majd vissza kell állnunk a megszokott szintre. Sajnos jelenleg mindkét válogatott hasonló helyzetben van."- fűzte hozzá a játékos.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Strootman