Spinazzola: Megfizettünk a második félidei hibákért

Spinazzola: Megfizettünk a második félidei hibákért

Az olasz játékos cáfolja, hogy a fizikai állapotuk miatt kaptak volna ki a Milan ellen.

"Az első félidőben jól játszottunk, egységesek voltunk, és voltak komolyabb lehetőségeink is."- kezdte a mérkőzés után Spinazzola.

"A második félidőben visszahúzódtunk, elkezdtünk hibázni, és egyre többször adtuk el a labdát. 2-3 alkalommal különösen bántó volt, mert azokból komolyan veszélyeztettek."

Ez fizikai, vagy mentális fáradtság?

"Nem hinném, hogy fizikális gondok lennének, sokat cseréltünk ma is, miközben a Milan nagyjából ugyanazokkal játszott, akikkel szerdán. Szóval nem hinném, hogy fizikális fáradtság volt a gond."

Miért passzolgat a csapat olyan sokat oldalt, talán nehéz előrevinni a labdát?

"Az első félidőben sokszor támadtunk, próbáltuk a két szél között járatni a labdát, és futtatni őket.  A második félidőben már nem tudtuk megtenni ugyanezt, elkezdtek letámadni minket, amivel hibára kényszerítettek."

"Aztán az elvesztett labdákat is sikerült visszaszerezniük, nekünk pedig folyton rohannunk kellett vissza. Én így láttam a pályáról, de majd elemezni fogjuk a meccset, hogy megértsük milyen hibákat követtünk el."

A második félidőben a csapat magától állt vissza, vagy mert a Milan feljavult?

"A Milan miatt álltunk vissza, pedig ugyanazt a játékot akartuk játszani, mint az első félidőben, mozgatni őket, kontrollálni a játékot. Nem akartunk a hozzáállásunkon változtatni, de csak úgy jöttek a problémák."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spinazzola, Milan, Serie A