Spalletti: Tizenegyest kellett volna adni

Spalletti: Tizenegyest kellett volna adni

A Roma mestere szerint Edin Dzeko eseténél a játékvezetőnek tizenegyest kellett volna ítélnie.

"Az nem volt les. Sokmindent nem lehet hozzátenni, mert nem volt túl bonyolult a helyzet, amit ne lehetett volna lekövetni."- fakadt ki Spalletti a meccs után.

"A játékvezetők egy pillanatra megzavarodtak és félreértelmezték az esetet. Másfél méterrel a történés mögött volt, ezért igen nyugtalanító az eset, mert nagyon könnyen megítélhető lett volna a partjelzőnek."

Azonban a Romát is van miért okolni, hiszen kétszeri vezetés után kapott ki a csapat.

"Nem voltunk elég érettek. Az első félidőben nagyon nyomott a Sampdoria és igen gyors tempóban játszottak. Jobban meg kellett volna tartanunk a labdát és megfuttatni őket, de ez nem sikerült. A második félidőre feljavultunk kicsit és már a kezünkben volt a meccs, eltekintve attól a 3 perctől, amikor két gólt is kaptunk."

"A védelem nem mozgott annyira rosszul, csak sajnos a Samp nagyon sűrű volt a középpályán és nagyon jól olvasta a játékunkat, mert túl lassúak voltunk a hosszú labdákkal."

"Luis Muriel szabadrúgása egy rakéta volt és irányt is változtatott, tehát az ellen sokat nem lehetett tenni. Azok az incidensek döntöttek a meccsen, bár összességében nem voltunk rosszak."

"Nem voltunk elég gyorsak, nem járattuk a labdát kellő sebességgel és nem olvastuk megfelelően a játékot. Ez amiatt is volt, mert a Sampdoria folyamatosan nyomás alatt tartott bennünket. Volt lehetőségünk több pontot szerezni, de eldobtuk az összeset."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Sampdoria