Spalletti: Rüdiger újra bevethető

Spalletti: Rüdiger újra bevethető

A német játékos még a nyár elején szenvedett térdszalag sérülést, azonban a Roma mestere szerint a védő újra játékra alkalmas.

"Mario Ruinak még időre van szüksége és Thomas Vermaelennek is meg kell másznia még néhány lépcsőfokot."- kezdte a sajtótájékoztatót Spalletti.

"Minden jól halad, Moustapha Seck egy héten belül visszatér és a Bologna ellen már a rendelkezésünkre is állhat, Rüdiger pedig már most a keret tagja, mert Del Vescovo doktor megerősítette, hogy visszatérhet. Olyan most, mint egy oroszlánkölyök. Még nem bír 90 percet, de ott van a ketrecben és alig várja, hogy kiszabaduljon."

"Holnap biztosan nem fog kezdeni, mert az kockázatos lenne."

Mielőtt Spallettit elárasztották volna a kérdésekkel, kicsit visszautalt a Palermo elleni meccs sajtótájékoztatójára, ahol az egyik újságírói kérdés után a fejét az asztalhoz verte.

"Meg kell valamit magyaráznom a múltkori esettel kapcsolatban. Megvádoltak bizonyos dolgokkal, pedig az csak egyfajta személyes értelmezés volt. Ha akarják, akkor ezentúl sokkal közvetlenebb leszek."

"Amikor El Shaarawy csatlakozott a csapathoz, olyanokat olvastam az újságok főoldalán, hogy 'mi haszna lesz a Kis Fáraónak?' Voltak jó és rossz meccsek, de maguk máris leírták, hogy 'viszlát Dzeko!' Nainggolan elmondta, szeretné, ha újra megtelnének a stadionok, erre azt olvasom, hogy ő fog szurkolókat vinni a stadionba. Vagy máskor, hogy 'Totti összezörrent Spallettivel.' Miközben a hír az volt, hogy Totti megnyerte a meccset a Romának, nem pedig az, hogy összeveszett velem."

"Ez a tények elferdítése és bárki, aki a sajtószabadság zászlaja alatt elferdíti az igazságot, annak velem gyűlik meg a baja."

"Ma sokkal egyértelműbb voltam, ha a Roma nyer, akkor írják le azt, hogy 'a Roma nyert.' Most csak a Roma érdekel és csak azt fogom meghallgatni, aki azt mondja, hogy 'Forza Roma!'"

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Sassuolo