Spalletti Paredesről és Manolaszról

Spalletti Paredesről és Manolaszról

A Roma mestere kijelentette, Leandro Paredes nem megy sehová.

A tar mester a Cesena elleni kupameccs sajtótájékoztatóján beszélt arról a két játékosról, akik távozásával tele van a média az utóbbi napokban.

"Paredes? Ugyanabban a háztömbben lakunk, tehát sokat beszélgetünk. Nekem azt mondta, hogy nem akar sehová eligazolni. Viszont ha mi bizonyos játékosok akarata ellenére tevékenykedünk az átigazolási piacon, akkor engem ezek a szavak megnyugtatnak."- fejtette ki Spalletti.

"Mi megpróbálunk mindenkit megtartani és nekem teljesen jó az, hogy nem veszünk senkit. Esélyünk volt Grenier megszerzésére, azt meg is tettük."

"Manolasz? Ha a Romát sokan jó csapatnak gondolják, olyannak, amelyik hasonló szinten van a Juventusszal, akkor az az olyan játékosok miatt van, mint Strootman, Nainggolan, Manolasz és a többiek..."

"Lehet szomorú amiatt, hogy a Sampdoria ellen nem játszott, de ez nem jelenti azt, hogy távozni szeretne. Én továbbra is ugyanúgy tisztelem."

"Holnap egy igazi vezér teljesítményét kell majd nyújtania, különösen azért, mert egy vereség után van a csapat. Manolasz nagyon jó játékos, a klub pedig ezt figyelembe veszi és hisz benne."

"Amennyiben egy klub jelentős ajánlatot tenne érte, akkor teljesen normális lenne, hogy lennének kétségek, hiszen egy nagyon jó, erős játékosról beszélünk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Paredes, Manolasz