Spalletti: Nem vagyunk fáradtak, készen állunk

Spalletti: Nem vagyunk fáradtak, készen állunk

Nagyon jó kis meccsre számít holnap Luciano Spalletti, aki kijelentette, csapata nem fáradt, készen áll a megmérettetésre.

"Szerencsére kevés a sérült, egyedül Nura és Florenzi az, aki a saját rehabilitációját végzi, az egyik a végén tart a folyamatnak, a másik a legelején."- kezdte a sérültekkel szokásosan a sajtótájékoztatóját Spalletti.

"A derbit követően új világ kezdődik, most lehetőségünk lesz javítani. Amióta edző vagyok elvesztettem 200 meccset, amióta pedig itt a Románál vagyok 60 meccsből elvesztettünk tizenegyet. Ebből a 60 meccsből volt 27 olyan, ahol legalább 3 gólt szereztünk. Minden egyes vereség után úgy éreztem, hogy valamit mondanom kell és a játékosoknak tenniük kell valamit, ez így volt most a derbi után is. Meg kell próbálnunk, igaz nem lesz könnyű, de nem lehetetlen. Ki fogjuk értékelni a hibáinkat a visszavágóra."

"A holnapi meccs több okból is nehéz lesz, mert különleges időszak ez. Nagyon oda kell figyelnünk, iszonyat energiákat és technikai tudást igényel majd és azt hiszem, hogy ez a Napoli szintén egy nagyon érett csapat, ezért nekünk minden érettségünkre szükségünk lesz, amit eddig sikerült összeszedni."

"A holnapi meccsen nem lehet kifogás a fáradtság. Természetesen jelenleg nagyon sok meccsünk van, ami iszonyat sok energiánkat felemészti, de nem vagyunk fáradtak, készen állunk. Ugyanannyi esélyünk van a jó játékra, mint a Napolinak még akkor is, ha ők egy nappal többet pihentek."

"Nem vagyunk rászorulva senki együttérzésére, azok nem mi vagyunk. Hasonló képességű csapat ellen fogunk pályára lépni, akik hasonló szándékkal érkeznek hozzánk."

"Elképzelhető, hogy lesznek a kezdőben változások. Dzeko? Milánóban remek meccse volt, viszont a derbin kissé visszafogott volt, de simán lehet újra egy olyan meccse, mint az előbbi. Talán 2-3 meccs múlva kimondhatjuk majd, hogy fáradt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Napoli