Spalletti: Nainggolan a mi harcosunk

Spalletti: Nainggolan a mi harcosunk

A középpályás nem kapott meghívót a belga válogatottba, azonban Spalletti kiállt a játékosa mellett, miszerint ő a csapat harcosa.

A 28 éves játékos jó formában futballozik a Romában, azonban a közelgő válogatott meccsekre nem kapott meghívást Roberto Martineztől azzal az indokkal, hogy a játékos fizikai állapota nem megfelelő.

"Mi ilyen játékos akarunk látni. Voltak rosszabb meccsei, de most is keményen küzd, harcol, iszonyat sokat fut, kapura lő és letámadja az ellenfelet. Radja jó formában van, efelől semmi kétség. Ő az a harcos, akit ismerünk és szeretünk."- jegyezte meg az üggyel kapcsolatban Spalletti.

A holnapi meccsen kérdéses Leandro Paredes játéka, habár a térdsérülése csak kisebb zúzódás, azonban Mario Ruira, Francesco Tottira, Daniele De Rossira, Kostasz Manolaszra és Emerson Palmierire nem számíthat Spalletti.

"Abból semmi nem igaz, hogy Thomas Vermaelennél műtétre van szükség. A fájdalom továbbra is elviselhető mértékű, de sajnos egy sport sérv gyógyulása sokkal több időt igényel, ezért nem lehet megjósolni, hogy mikor térhet vissza. Reméljük, hogy pár hét és újra számíthatunk rá. Beszéljünk arról, hogy a válasz pozitív."

"A Bologna nagyon jó csapat és erős klub. Roberto Donadoni tudja, hogy milyen egyértelmű személyiséget adjon a csapatának. Nehéz meccsre számítok, de mi szeretnénk folytatni a megkezdett utunkat."

"Mindenki javul és fejlődik és már látunk valami mást. A meccsek alatt hajlamosak vagyunk csak a pozitívumokat kiemelni, de ez a csapat tényleg nyerni akar. Minden alkalmat megragadunk arra, hogy veszélyes szituációkat alakítsunk ki."

"Edin Dzeko rendszeresen gólt szerez és ő is hatalmas előnyt jelent a Roma számára. A védelmünk megbízható és a 4-2-3-1-es formáció is azért jött létre, mert passzolt a csapat karakterisztikájához."

Az elmúlt napokban az egyik olasz napilapban megjelent egy olyan pletyka, miszerint Buffon azt nyilatkozta, hogy a nemzetközi jó szereplés reményében a Juventus nem veszi komolyan a bajnokságot.

"Nem tudom, hogy mi történik a Juventusnál. Engem csak a Roma érdekel és minket nem segít senki. Nekünk minden helyzetben a maximumot kell nyújtanunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Bologna