Spalletti: Elvesztettük a fejünket

Spalletti: Elvesztettük a fejünket

Luciano Spalletti aggódik amiatt, hogy a Roma képes elveszíteni a fejét.

A Roma hamar kétgólos előnybe került Bergamóban a hazai csapat ellen, majd az Atalanta fordított és a csereként beállt Totti kellett ahhoz, hogy végen egyenlítsen.

"Teljesen elvesztettük az egyensúlyunkat, a meccs tele volt kontrákkal és hátul nagyon sokszor kerültünk nehéz helyzetbe."- kezdte Spalletti a meccs után.

"Egyszerűen képtelenek voltunk fókuszálni és nagyon sokszor elvesztettük a fejünket. Sose tudtunk a megfelelő helyzetbe kerülni, mivel az ellenfél nagyon jól ismert minket és nagyon jól felismerték, hogy van keresnivalójuk."

Edin Dzeko most is több helyzetet elpuskázott, köztük számos 100%-osat.

"Dzekót folyton Tottival hasonlíthatják össze, ami nem fair. Totti egy igazi bajnok, ahogy Dzeko is, de a folyamatos kritikák demotiválják és kihatnak a teljesítményére. Most tényleg, azzal a tapasztalattal és státusszal, ami neki van ennél sokkal több kellene."

"Totti gólja nálam semmilyen változást nem hoz. Ha játékos szeretne lenni, akkor játékos lesz. Nagyon jó, hogy gólt szerzett, de a modern futballban nem csak ez számít, mert kell a sebesség és az állóképesség is. A csapat 9 meccset nyert meg Totti nélkül, ami azt jelenti, hogy Dzekónak van létjogosultsága."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Totti, Dzeko