Spalletti: Csúnya játékkal is tudunk nyerni

Spalletti: Csúnya játékkal is tudunk nyerni

A Roma mestere örül a Lazio elleni sikernek és kiemelte, hogy csapata végre csúnya játékkal is képes volt nyerni.

A Roma egy igen feszült meccsen 2:0-ra legyőzte a városi riválist és Luciano Spalletti azt emelte ki a meccs után, hogy csapata végre csúnya játékkal is képes volt nyerni.

"Ezen a meccsen olyan tulajdonságokat használtunk, amik hasznosak voltak számunkra."- mondta Spalletti a Mediaset Premium-nak.

"Ez még csak a kezdtete annak a folyamatnak, amit látni szeretnék. Az igaz, hogy a meccs egyáltalán nem volt látványos és szép, de nagyon kemény küzdelem folyt a pályán. A második félidőben nagyon jól játszottunk és ez is volt a tervünk."

Mohamed Salah, Stephan El Shaarawy és Alessandro Florenzi sérülése miatt Spalletti most a 3-4-2-1-es felállásban küldte pályára a csapatát.

"Igazából öten voltunk hátul, viszont a jobb oldalon Bruno Peres fogta Senad Lukicot. Antonio Rüdiger feladata volt a labdák elosztása hátul és neki kellett beszállni negyedik védőnek."

"Emerson Palmieri fantasztikusan játszott. Majd most kiderül, hogy mennyien kritizálják a háta mögött. Ma neki volt a legnehezebb feladata azzal, hogy Felipe Andersont kellett fognia és nagyon jól csinálta. Hagyják kicsit békén 3-4 meccsre és meglátják majd, hogy mit tud."

A következő héten a Milant fogadja a Roma, egy újabb top csapatot.

"A derbi teljesen feltüzelt minket, de most már a Milan elleni meccsre kell összpontosítanunk és a játékosoknak is tovább kell lépniük azon, amit eddig elértek, hogy újabb komoly céljaik legyenek. Azok, akik szeretnének a saját komfortzónájukon belül maradni, hát tegyék, de mi át akarjuk lépni a határainkat."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Lazio