Spalletti: A torinói vereségre megfelelően válaszolt a csapat

Spalletti: A torinói vereségre megfelelően válaszolt a csapat

A Roma mestere bízik benne, hogy a Juventus elleni vereségre csapata megfelelően fog válaszolni rögtön a csütörtöki meccsen.

Miközben Spalletti elismerte a torinói vereséget, mellette úgy véli, a játékosok megfelelően megbirkóztak a szűk 1:0-ás vereség okozta csalódottsággal és most mindenki arra összpontosít, hogy holnap győzelemmel feledtessék a szombati eredményt.

"A csapat megfelelően reagált. Fájó a vereség, de képesnek kell lenned arra, hogy objektíven analizáld a történteket."- kezdte a tar mester.

"Rendszerint a meccsek után az öltözőben megbeszéljük a dolgokat és néhány jó dolog is elhangzott, amivel a srácok megmutatták, hogy megértették a jelenlegi helyzetet. Nem dobhatunk el magunktól mindent 5 perc alatt csak azért, mert elvesztettünk egy meccset."

"Nyilvánvaló, hogy fáj a vereség és további 3 ponttal lemaradtunk a Juventus mögött, de más dolgokra is oda kell figyelni, amik a játékosoknak kedvez majd."

A keddi edzés amiatt volt figyelemre méltó, mert az edzés végeztével a játékosok úgy döntöttek, nem fejezik be a tréninget addig, amíg az edzőmeccsüknek nem lesz győztese. Az edző ezt mindenképpen pozitív jelnek tekinti.

"Fenn kell tartani a hitet és az önbizalmat azzal kapcsolatban, amit eddig elértek és amit ezután elérhetnek. Csak így haladhatunk tovább és a srácok nagyon jó edzésmunkát végeztek."

"Nézve a tegnapi edzést, az egyértelmű volt, a srácok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a vereség okozta csalódottságot a Chievo elleni győzelembe fordítsák."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spalletti, Serie A, Chievo