Spalletti: A Porto nagyon jó csapat

Spalletti: A Porto nagyon jó csapat

Spalletti a mai BL sorsolást követően a leendő ellenfélről nyilatkozott a Roma TV-nek.

A Roma a portugál FC Porto együttesét kapta a BL selejtező utolsó fordulójában és az olasz csapat mestere úgy véli, a Porto egy jó játékosokból álló és nagy hagyományokkal rendelkező csapat.

"Bármelyik csapat nevét húzták volna ki a kalapból, ez a meccs akkor is döntő fontosságú lenne számunkra."- kezdte Spalletti.

"Most már tudjuk, hogy ki lesz az ellenfél és elmondhatjuk, hogy roppant nehéz dolgunk lesz, mert a Porto egy jó játékosokból álló, nagy hagyományokkal rendelkező klub."

Te már játszottál és nyertél komoly csapatok ellen az európai kupaporondon. A srácokat nagyon jól fel kell majd készíteni mentálisan a portói meccsre.

"Igen, még a Zenittel játszottam ott. Igen parázs volt a hangulat, de ugyanez vár majd rájuk, amikor az Olimpicóban fogunk játszani. Készen kell állnunk a meccsre és meg kell tudnunk mutatni mindazt, amiről eddig beszéltünk."

"Néha azt hallom az emberektől, hogy már nem olyanak a nyarak, mint voltak - nos, ennél forróbb már nem is lehetne. Biztosnak kell lennünk abban, hogy felkészültünk rá."

Feltehetően a következő hetekben a srácok önbizalmán fogsz dolgozni.

"Ez versenysorozattól és az ellenfél erősségétől függetlenül is így lenne. Itt most a Manchester City és a Porto kiemelkedett a többiek közül, de készen kell állnunk arra, hogy az ilyen top csapatokkal is fel tudjuk venni a harcot - és készen állunk.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spalletti