Smalling: Tökéletes visszatérés

Smalling: Tökéletes visszatérés

Az angol védő szerint így kell a szünet után visszatérni a bajnokságban.

Két hét szünet után folytatódott a Serie A, és a Roma egy könnyed, 3:0-ás sikerrel kezdett a Brescia ellen.

A mérkőzés egyik hőse az angol védő volt, aki miután megszerezte az első gólt, a másik kettőnél előkészítőként jeleskedett.

"Ilyen tökéletes rajtra volt szükségünk a válogatott szünetet követően."- kezdte a Roma TV-nek Smalling.

"Néhány igen komoly meccs következik most, szóval ezért is fontos volt, hogy így térjünk vissza, és megfelelő önbizalommal várhassuk a csütörtöki meccset."

"Sokan szerepeltek a válogatottakban, páran pihentebbek voltak, de szerintem ettől függetlenül igen keményen tudtunk dolgozni a héten."

"Sok játékos felépült a sérüléséből, és az egész csapatra szükség van most, mert egy nagyon sok meccsel teli időszak következik, ahol mindenkire szükség lesz."

A csapat egyre jobban összeérik?

"Azt hiszem meccsről meccsre egyre kiegyensúlyozottabb a csapat. A szezon elején sok volt az új játékos, új volt az edző, és szerintem most a pályán is látszik, hogy meccsről meccsre javulunk."

"Taktikai szempontból az edzőnek néha lehet, hogy némileg különböző elképzelései vannak a védekezést illetően, de azt akarja, hogy elég magasan védekezzünk, agresszívek legyünk, ez pedig meg is mutatkozik a pályán. Minél több meccset játszunk, annál jobban megértjük a mester elképzeléseit."

"Én élvezem a játékot, és szerintem látható, hogy a csapat is. Így kell folytatnunk tovább, hiszen hosszú út áll előttünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Smalling, Brescia, Serie A