Smalling: Nem úgy játszottunk, ahogy szoktunk

Smalling: Nem úgy játszottunk, ahogy szoktunk

Szinte semmilyen ellenállást nem mutatva sima, 3:0-ás vereséget szenvedett a Roma a Lazio elleni római derbin.

"Azt hiszem mindig vannak döltő pillanatok egy játékban, és mindannyian tanulmányozzuk majd ezt a meccset, és megpróbáljuk megérteni miért - főleg a második gól után - estünk össze, és hagytuk őket ennyire játszani."- kezdte a mérkőzés után Smalling.

"Most már a következő meccsre kell összpontosítanunk, mert tudjuk nagyon jól, hogy ha megnyertük volna ezt a meccset, akkor nagyon közel lettünk volna az első helyhez, most viszont arra kell figyelnünk, hogy nehogy lejjebb csússzunk. Mert a mostani játék nem tükrözte hűen az igazi tudásunkat."

"Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire csalódottak vagyunk. Ahhoz képest, ahogy az utóbbi meccseken játszottunk, ez a mostani nagyon messze volt tőle. Két hiba elég volt a góljaikhoz, utána pedig borzasztóan nehéz dolgunk lett, pedig még rengeteg idő volt hátra a meccsből. Mindenki borzasztóan csalódott."

"Bármikor előfordul, hogy valaki hibázik, de amikor ez egy fontos meccs első felében történik, akkor az teljesen megváltoztatja a mérkőzés tempóját. Addig szerintem mi uraltuk a játékot. Persze ez nem kifogás. Volt elég időnk, hogy felálljunk a hibák ellenére, és akár fordítsunk."

"Oda kell arra is figyelnünk, hogy egy ilyen után tudjunk fejben is változtatni."

"Viszont sok időnk nem lesz sajnálkozni és túl kell lépnünk a csalódottságunkon, mert újabb fontos meccsek várnak ránk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Smalling, Lazio, Serie A