Smalling nagyon várta már, hogy újra végigjátszhasson egy meccset

Smalling nagyon várta már, hogy újra végigjátszhasson egy meccset

Újra kezdőkét lépett pályára Chris Smalling a Romában bajnoki mérkőzésen, és végig is játszotta azt.

A Roma 3:1-re legyőzte a Torino együttesét, és a győzelmével újra a legjobb négy között található a bajnoki táblázaton.

"A meccs előtt is tudtuk már, mert láttuk az eredményeket, és emiatt is fontos volt, hogy nyerjünk, mert akkor csökken a különbség az élmezőny és a Roma között."- kezdte a találkozó után Smalling.

"Személy szerint nagyon örülök, hogy visszatértem, hogy segíthetek a csapatnak, és ezt szeretném most tenni sok-sok meccsen keresztül."

"Nagyon keményen dolgozom, de sajnos volt egy kisebb sérülésem, de most már újra jól érzem magam, és egyre több és keményebb fizikai munkát tudok elvégezni."

"Most sikerült 90 percet a pályán töltenem, és alig várom, hogy bepótoljam az elvesztegetett időt, és minél többet tudjak segíteni a csapatnak, mert láthattuk már a szezon során, hogy itt mindenkire szükség van, mindenkinek segítenie kell, és én is ezt szeretném tenni, amennyire csak tudom."

Belotti gólja azonban megakadályozta Smallingot abban, hogy teljes legyen az öröme, és a Roma megússza kapott gól nélkül a találkozót.

"Annak ellenére, hogy a tabellán hol áll a Torino, nagyon is nehéz ellenfél, megmutatták már ezt a szezon során is, bárkinek és bármikor képesek gólt szerezni."

"Amikor 3:0-ra vezettünk, egy kicsit kiengedtünk, emiatt kicsit dühös is vagyok. Megérdemeltük volna, hogy ne kapjunk gólt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Smalling, Torino, Serie A