Sérüléshullám hátráltatja a Romát a Benevento elleni meccs előtt

Sérüléshullám hátráltatja a Romát a Benevento elleni meccs előtt

A rengeteg sérülés miatt nem kizárt, hogy Paulo Fonseca 4 védős rendszerben küldi majd pályára csapatát a Benevento ellen.

Chris Smalling, Roger Ibanez, Bryan Cristante és Marash Kumbulla is sérüléssel bajlódik, ezért a portugál szakembernek mindenképpen változtatnia kell a csapat szerkezetén.

"A Benevento igen erős csapat, nagyon okosan építik fel a támadásaikat, és nagyon veszélyesek a kontráik."- kezdte Fonseca a sajtótájékoztatót.

"100%-os összpontosításra lesz szükség a részünkről, mert az ellenfél nagyon agresszív játékot játszik."

Hogy miként birkózunk meg a sérüléshullámmal?

"Gondolkodom a négyvédős rendszerben, de megvárjuk a holnapi napot, és akkor döntünk. Cristantéra biztosan nem számíthatok, Smalling és Kumbulla állapota javul, főleg utóbbié. De majd jövő héten látjuk pontosabban, hogy mi a helyzet velük, addig pedig Spinazzola lehet a belső védő."

"Nagyon fontos, hogy a tavalyi, meghiúsult átigazolását követően folyamatosan játszik, egy játékosnak pedig fontos, hogy érezze a bizalmat."

"Remélem, hogy Cristante a Braga elleni visszavágón már bevethető lesz."

Ki kezd elől a csatárposzton, Mayoral, vagy Dzeko?

"Holnap meglátják."

Mi a helyzet Reynolds-szal?

"Ne felejtsük el, hogy 2 hónapja nem játszott, ezért egyéni edzésmunkát kell végeznie annak érdekében, hogy visszanyerje a formáját. Jelenleg visszautazott Amerikába, hogy elintézzen néhány bürokratikus problémát, de mindannyian azon dolgozunk, hogy minél gyorsabban csatlakozhasson a csapathoz."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Fonseca, Benevento, Serie A