Schick jövőre is a Roma játékosa lesz

Schick jövőre is a Roma játékosa lesz

A cseh játékos menedzsere megerősítette, Patrik Schick jövőre is a Romát erősíti majd.

Pavel Paska az idnes.cz-nek adott interjúban elárulta, hiába történtek komoly változások a Románál az elmúlt 1-2 hónapban, a csatár jövőre is a fővárosi együttesben játszik majd.

"Múlt héten Rómában voltam. Az edző és a sportigazgató személye is megváltozott, de számunkra semmilyen lényegi változás nem történt."- jelentette ki a játékos menedzsere.

"A következő szezon döntő lesz Patrik számára. Az edzők változnak, de a klubok nem. Ezt szoktam rendszeresen ismételgetni a játékosaimnak: ne panaszkodj, dolgozz!"

"Patrik minden idegszálával azon dolgozik, hogy megfeleljen a rá nehezedő elvárásoknak, de azt látni kell, hogy neki milyen habitusa van. Az egyértelmű, hogy sokkal agresszívebbnek kellene lennie."

"Én egyáltalán nem aggódom amiatt, hogy kevés gólt szerzett. Olyan játékosokkal kell a helyekért megküzdenie, mint Dzeko, Perotti, El Shaarawy, Pastore és Kluivert. Persze sokkal boldogabbak lennénk, ha 10 gólt szerzett volna, de Patrik még nagyon fiatal. Én nem ajánlom neki, hogy a nyáron távozzon."

"Az elmúlt időszakban nagyon sokat tanult a futballról, és hogy miként működik egy top klub, ezért azt hiszem, a következő év remek vizsga lesz számára."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Schick