Schick: Fontos a pszichológus, de...

Schick: Fontos a pszichológus, de...

A cseh csatár tisztában van azzal, hogy fontos a pszichológus, de nem csak ez kellett ahhoz, hogy elkezdjen formába lendülni.

Schick az elmúlt mérkőzéseken elkezdett valamennyit törleszteni komoly vételárából azzal, hogy 3 gólt, valamint 2 gólpasszt szerzett, és mindent úgy, hogy nemrég kezdett vele el foglalkozni egy pszichológus.

"Nem hiszem, hogy az elején szenvedtem volna a teher miatt."- kezdte a cseh a Sky Sport Italia-nak.

"Voltak szép, viszont voltak nehéz időszakok is. Amikor a Romához érkeztem nem voltam tökéletes állapotban, majd 2 hónapra lesérültem. Tiszteletben tartva a Sampot, a Roma azért jóval nagyobb klub, de nem hiszem, hogy ez volt a gond. Az olyan csodálatos pillanatokat, mint amikor kivertük a Barcelonát, sosem fogom elfelejteni, örökké velem maradnak."

"Valamin változtatni akartam, mert tudtam, hogy ennél sokkal jobb vagyok. Most minden tőlem telhetőt megpróbálok."

"Szeretnék a csapatnak segíteni, az elmúlt hetekben jól éreztem magam, és most már jó formában vagyok. Amikor van önbizalmad, sokkal jobban játszol. A tavalyi szezonhoz képest sokkal jobb vagyok."

"A pszichológus? 2-3 hete dolgozom vele, de nem hiszem, hogy miatta kezdtem volna el jobban játszani. Viszont fontos, hogy tudjak valakivel beszélni a mindennapokról, nem csak a futballról, hiszen ha fejben nem vagy ott, akkor nem tudod a maximumot nyújtani."

"Csak Önök, újságírók cikkeztek és beszéltek arról, hogy távozni fogok, pedig én a Romában akarok maradni, és itt akarok játszani."

"Sem Dzeko, sem én nem szereztünk túl sok gólt, de ez nem csak nekünk, csatároknak probléma. Mindenkinek fel kell javulnia, és akkor a csatárok is elkezdik majd termelni a gólokat."

"A Bajnokok Ligája helyezésekért folytatott harc? Én senkitől nem tartok. Mi csak saját magunkkal foglalkozunk. Ha megnyerjük a meccseinket, akkor nem kell a többiekkel foglalkoznunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Schick