Schick első római interjúja

Schick első római interjúja

A cseh játékos első interjújában elárulta, számára a Roma ideális hely, ahol biztosítva lesz a folyamatos fejlődése.

Ma délután hivatalossá vált, hogy Patrik Schick a Roma játékosa lett és a cseh csatár alig várja, hogy megkezdje a közös munkát az új csapattársaival.

"A Roma nekem egy nagyon szimpatikus csapat. Emellett nagyon kedvelem az edzőt, Di Francescót, az ő taktikáját és persze nagyon tetszik a formáció is."- mondta a Roma TV-nek a játékos az első interjújában.

"Számomra a Roma egy ideális csapat."

A csatár az első Serie A-s szezonjában tavaly 11 gólt szerzett úgy, hogy túlnyomóan csatárt játszott, de számos más poszton is megfordult az első harmadban. Úgy véli, hogy ez a sokoldalúsága nagyon hasznos lesz Di Francescónál.

"Használom rendszeresen a bal lábamat, szóval nagyon otthonosan érzem magam a támadó szekció jobb oldalán. Jobban szeretek a 9-es poszton, mint csatár játszani, de jól érzem magam a jobb oldalon is."

"Fizikálisan teljesen rendben vagyok és alig várom, hogy a csapattal együtt edzhessek, és készülhessek a soron következő mérkőzésekre."

Schicket hatalmas tömeg várta a repülőtéren hétfő este és a Roma szurkolói folyamatosan az ő nevét skandálták.

"Nem is számítottam rá, hogy annyian kint lesznek, igazán csodálatos volt. Nagyon szeretem az ilyen szurkolókat, bár még sosem láttam hasonlót, de tényleg csodálatos volt. Nagy köszönet jár minden Roma szurkolónak, köszönöm mindenkinek, Forza Roma!"

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Schick