Schick: A Roma képes legyőzni a Real Madridot

Schick: A Roma képes legyőzni a Real Madridot

A cseh csatár szerint a Romának az első helyet kell megcéloznia a Bajnokok Ligája G csoportjában.

A Roma a spanyol Real Madridot, az orosz CSZKA Moszkvát és a cseh Viktoria Plzent kapta a Bajnokok Ligája csoportkörében, a cseh csatár szerint az olasz együttes képes legyőzni a spanyol címvédőt is, és a csoport élén végezni.

"Alig várom már, hogy pályára lépjek ezeken a meccseken."- nyilatkozta Csehországban az újságíróknak a válogatott játékos.

"A sorsolást követően azonnal kapcsolatba léptem Jan Kopiccsal, a Viktoria Plzen játékosával, mivel a Roma már játszott a cseh csapat ellen, így ők ismerik a csapatot. Nagyon érdekes meccsek lesznek."

"Ezen a szinten nem lehet már válogatni, mindig összekerülsz olyan top csapatokkal, mint a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester City....ezek között nincs különbség, bár szerintem a Real már nem olyan erős, mint tavaly volt."

"Ronaldo elhagyta a csapatot, és nagyon kiváncsi vagyok, hogy sikerült-e nekik pótolni őt. Számunkra az első hely megszerzése a cél."

"Már megmutattuk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt a legjobbakkal, gólokat szerezni ellenük, ami természetesen önbizalmat ad ahhoz, hogy legyőzzük a Real Madridot is."

Schick tavalyi szezonja nem úgy sikerült, ahogy ő és a szurkolók várták, de reméli, hogy az idei sokkal jobb lesz.

"A tavalyi év tapasztalataiból kiindulva tudtam, hogy létfontosságú lesz számomra az alapozás, és már azelőtt, hogy elkezdtem volna a közös munkát a csapattal, szerettem volna megfelelő állapotba kerülni, ami sikerült is. Most sikerült formába lendülnöm, és motivált vagyok."

"Nyáron minden meccsen pályára léptem, és sok gólt szereztem, ez pedig teljesen más volt így, mint a tavalyi hasonló időszakban."

"Azt kicsit sajnálom, hogy a szezon első meccsein nem játszottam sokat, ezért is fordulhatott elő, hogy a Milan ellen nem sikerült gólt szereznem. De továbbra is jól érzem magam, motivált vagyok, és alig várom, hogy megmutassam mire vagyok képes."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Schick, interjú