Samuel: Skriniar olyan, mint én

Samuel: Skriniar olyan, mint én

A Roma és az Inter volt védője úgy véli, Milan Skriniar inkább hasonlít rá, mint Kosztasz Manolasz.

Hétvégén a Roma az Intert fogadja a Stadio Olimpicóban, és a Gazzetta dello Sport-nak egy olyan játékos adott interjút, aki mindkét együttessel bajnoki címet ünnepelhetett.

"Hogy ki hasonlít rám jobban, Manolasz, vagy Skriniar? Manolasz sokkal jobb az egy az egy elleni játékban, de én inkább Skriniart mondanám, mert nagyon jó a levegőben, és pontosak a hosszú passzai. Lehet, hogy elsőre nem ezt gondolnák, de szerintem így van."- jegyezte meg Samuel.

Samuel 2001-ben bajnoki címet nyert a Romával, de egy dolgot a mai napig sajnál.

"Emlékszem, mikor a Romához érkeztem, Batistuta sokat beszélt nekem Francesco Tottiról, és azt mondta: 'meglátod, megnyerjük a Scudettót. Ez a srác bárhová odarúgja a labdát, ahová akarod, akár háttal is.' És igaza volt."

"Én még nagyon fiatal és hülye voltam, ezért kihagytam az ünneplést a Circo Massimónál, mert visszarepültem Argentínába. Ha visszamehetnék az időbe, akkor nem mennék el egy hétig sem."

Ki volt az a játékos, aki a legtöbb problémát okozta számára?

"Antonio Cassano..."- válaszolta nevetve a játékos.

"Egy edzőmeccsen az útját álltam az oldalvonal mentén, és azt gondoltam magamban, hogy itt aztán már nincs helye, hogy bárhová menjen."

"De ő egy érintéssel, mindössze egyel, fordult egyet, és otthagyott a francba. A mai napig nem értem, hogyan csinálta. Az öltözőben mindenki rajtam röhögött, én meg olyan mérges voltam, hogy legszívesebben összetörtem volna mindent."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Samuel