Salah tiszteletben tartja Pjanic döntését

Salah tiszteletben tartja Pjanic döntését

A Roma egyiptomi csatára tiszteletben tartja Miralem Pjanic döntését és úgy véli, a Roma nélküle is a Scudettóért fog harcolni.

Pjanic a rivális Juventushoz szerződött és sokan úgy vélik, ez az átigazolás éppen annak lehetőségét zarja majd ki, hogy a Roma komoly kihívója legyen a torinói klubnak.

"Pjanic döntött, ez egy személyes döntés volt, amit ő hozott meg és amit nekünk el kell fogadnunk. Sok sikert kívánok neki és továbbra is a barátom marad."- mondta Salah.

"A Juventus igazolt pár remek játékost, de mi is harcban leszünk a bajnoki címért. Nem lesz könnyű, de a maximumot nyújtjuk majd. Szeretnénk a szurkolóinkat és a klubnak sok örömöt okozni."

"Spallettit nagyon szeretik Rómában, a játékosok, a szurkolók és a klubnál mindenki, nem utolsósorban azért, amit régen elért. Ő is ugyanazt akarja, mint mi, örömöt szerezni a szurkolóknak és a klub vezetőinek."

"Spalletti szereti mozgatni a játékosokat a pályán és ettől a játékunk még kiszámíthatatlanabbá válik az ellenfelek számára."

"Ami engem illet, nagyon jól érzem magam ebben a csodálatos városban, nagyon jó a kapcsolatom az összes csapattársammal és remélem, hogy sokáig itt lehetek majd."

"Strootman? Ő egy fantasztikus játékos, aki mindig nyerni akar, még edzéseken is. Sokkal erősebben tért vissza, mint amilyen a sérülése előtt volt."

"Dzeko? Az elmúlt szezonban nem volt szerencséje, de én szeretek vele játszani, mert mindig a csapat segítségére van még olyankor is, amikor nem szerez gólokat."

"Totti? Nem is tudom, hogy mit tudnék még hozzátenni. Ő Totti. Számomra hatalmas megtiszteltetés vele egy csapatban játszani."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Salah