Salah: Mindig jó gólt szerezni

Salah: Mindig jó gólt szerezni

Mohamed Salah reméli, hogy a csapat tudja folytatni a jó szereplést, aminek a vége egy trófea lesz a szezon végén.

"Örülök, hogy visszatértem. Próbáltam segíteni a hazám válogatottjának, de sajnos nem volt szerencsénk a döntőben. Most viszont örülök, hogy újra itt lehetek és segíthetek a Romának."- nyilatkozta Salah a meccs után.

"A csapatnak jól megy a játék, mindenki fejlődik és reméljük, hogy tudjuk ezt a formát tartani, majd nyerni valami trófeát a szezon végén."

Mióta Salah visszatért, a posztja egy picit változott és Nainggolannal együtt kicsit közelebb játszanak Dzekohoz.

"Én bárhol játszom, ahol a mester számít rám. Nekem mindegy, hogy kicsit beljebb, vagy kint a szélen kell játszanom, ez nem számít. Valóban, kicsit más most a posztom, de nekem ez nem okoz gondot. Az elmúlt pár meccsen már ezen a poszton játszottam."

"Fontos, hogy gólt tudjak szerezni, de a legfontosabb mindig a csapat sikere, szerezze bárki más a gólokat. Annyira nem lényeges persze, hogy gólt szerezzek, bár szeretek betalálni az ellenfelek hálójába, de mindig az a legfontosabb, hogy a csapat nyerjen."

Szép gólokban nem volt hiány a meccsen, mert mind a négy találat lenyűgöző volt.

"Mind más volt, de Paredesé nagyon szép volt. Mondjuk Nainggolané is remek találat volt szerintem, ráadásul ott volt még előtte Francesco zseniális passza. De nem tudok egyet kiemelni, mind a négy nagyon szép volt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Salah, Serie A, Torino