Salah: Jól érzem magam a Románál

Salah: Jól érzem magam a Románál

Az egyiptomi csatár nagyon jól érzi magát a Románál és nem bánta meg, hogy elhagyta a Fiorentinát.

Mohamed Salah tavaly nyáron érkezett a fővárosi csapathoz zavaros körülményeket követően, miután távozott a Fiorentinától és a Romát választotta, majd a két csapat egymás elleni találkozóján gólt szerzett volt csapata ellen.

"Az egy szép gól volt. De a Fiorentina szurkolói már előtte is mérgesek voltak rám, mert a nyáron a Romához igazoltam. Nagyon jól érzem magam itt, jól kijövök a csapattársaimmal és imádom a várost."- nyilatkozta Salah.

Salah egyelőre kölcsönben szerepel a Románál és a Chelsea játékosa, de egy hajszál választotta el attól, hogy végül a Liverpoolban kössön ki.

"A Liverpool hónapokon keresztül meg akart szerezni, még 2013 októberében vették fel először a kapcsolatot az akkori csapatommal, de a Basel sok ajánlatot visszautasított, mert azok az igazi értékem alatt voltak, ezért sokáig elhúzódtak a tárgyalások."

"Én szívesen mentem volna a Liverpoolba, mert tetszett a csapat, aztán felhívott Jose Mourinho személyesen és minden megváltozott. Vázolta a helyzetet, elmondta, hogy jó játékosnak tart és a Chelseanek rám van szüksége. Ez volt az egyik döntő érv amellett, hogy végül inkább a londoni csapatot választottam. Az angol kitérőm alatt sokat fejlődtem, igazi játékos vált belőlem."

"A Baselhez történő igazolásom életem egyik legjobb döntése volt és egy igen komoly lépés volt, hiszen ez volt az ajtó, amin beléphettem az európai futballba. A svájci futball kevésbé nehéz, mint az angol és az olasz. Az angol foci sokkal durvább, vannak pályák, ahol kevés csapatnak sikerül nyernie, míg az olasz foci sokkal taktikusabb, ami azt jelenti, hogy szinte minden csapatnak van esélye nyerni bárhol."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Salah