Salah: Csak egy szikrára lenne szükségünk

Salah: Csak egy szikrára lenne szükségünk

A Roma egyiptomi játékosa szerint a csapatnak mindössze egy szikrára lenne szüksége ahhoz, hogy újra jóra forduljanak a dolgok.

A Roma hétvégén Torinóba utazik a bajnoki címvédő Juventushoz és az egyiptomi játékos szerint csak egy szikrára lenne szüksége a csapatnak ahhoz, hogy újra formába lendüljön.

"Az a kötelességünk, hogy magasra tegyük a lécet. Ezen a meccsen nem lehet számolgatni, mindkét csapat győzelemre játszik majd. Nem hiszem, hogy döntetlen lenne az eredmény."- kezdte Salah a La Stampa-nak adott interjúban.

"Hogy mi lesz az eredmény? Ahogy az első meccsen, úgy most is 2:1 nekünk. A Juventus erős, nagyon erős, de mi is azok vagyunk. Mindössze egy kis szikrára van szükségünk ahhoz, hogy újra nyerni kezdjünk és nagyot álmodhassunk. Hosszú még az út, semmiről nem maradtunk még le."

Salah a nyáron érkezett a Romához a Chelseatől és elmondta, hogy szerinte mi a különbség a két bajnokság között.

"Az olasz foci sokkal taktikusabb, ezt mindenki látja. Ez alapvető szempont és nekem sokat kell tanulnom. Angliában teljesen más, ott csak fogod, és győzelemre játszol. Nincsenek gyengébb csapatok, akik lemondanának a győzelmi esélyekről és a támadás lehetőségéről."

Az egyiptomi átigazolása komoly vitára adott okot, mert kölcsönben a Fiorentina csapatánál volt, oda viszont nem akart visszamenni, így az angolok a Romának adták tovább.

"Ismerem a helyzetet, de sosem gondolok rá. Nem akarok arrogánsnak tűnni, de tudom, hogy miként mentek a dolgok."- tette hozzá a játékos.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mohamed Salah