Salah: A Romának nincs gyenge pontja

Salah: A Romának nincs gyenge pontja

Az egyiptomi játékos úgy véli, a Romának nem volt gyenge pontja ebben a szezonban, hiszen sokkal jobban szerepel, mint Rudi Garcia irányítása alatt.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Roma az idei szezont is trófea nélkül fejezi be, miután mind az Európa Ligából, mind az Olasz kupából kiesett már a csapat, a bajnokságban pedig a Juventus 6 ponttal vezet a Roma előtt.

Salah szerint mindössze a fáradtság volt az, ami megakadályozta a csapatot abban, hogy sokkal sikeresebb szezont tudhasson maga mögött.

"Hogy mi hiányzott ebben a szezonban? Szerintem semmi nem hiányzott, jól szerepeltünk, rengeteg meccset megnyertünk és próbáltunk végig versenyben maradni."

"A Lazio és a Lyon elleni meccseken is ez volt a helyzet. A Bologna ellen nem lesz könnyű dolgunk, de mindenáron nyernünk kell."

"A 100 rúgott gól? Igaz, hogy sok gólt szereztünk, de csapatként még mindig fejlődnünk kell. 6 ponttal vagyunk lemaradva a Juventus mögött, szóval még javulnunk kell. Hogy hatással lehet-e a Juventusra a Bajnokok Ligája szereplés? A Juve nagyon jó csapat, sok játékosuk van, nagyon mély a keretük, amit a Napoli ellen is láthattunk, viszont mi csak magunkkal foglalkozunk."

"A Dzeko-Salah páros? Elég sok gólt rúgtunk, de ahogy már mondtam, csapatként még fejlődnünk kell, hiszen tizenegyen vagyunk a pályán."

"Spalletti? Amióta ő a csapat edzője, sokkal jobban megy a játék és az eredmények is jönnek. Sajnos pár meccset fáradtság miatt elvesztettünk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Salah, interjú