Rüdiger: Semmi nem igaz a pletykákból

Rüdiger: Semmi nem igaz a pletykákból

A Roma védője cáfolja azokat a pletykákat, miszerint az Interhez szerződne.

Az utóbbi napokban több olyan hír is napvilágot látott, miszerint Antonio Rüdigerért az Inter 30 millió eurót ajánlott a Romának és a játékos hamarosan csatlakozik Spallettihez.

"Olvastam én is ezeket a pletykákat."- ismerte el Rüdiger a Bild-nek.

"De nem csak én, hanem a csapattársam, Kosztasz Manolasz neve is felmerült az Interrel kapcsolatban. Amennyiben elhiszik azt, amit az újságok írnak, akkor én már tavaly távoztam volna, de még mindig itt vagyok."

"Én felruháztam a bátyámat azzal, hogy ezeket a dolgokat kezelje, így én teljes mértékben a Konföderációs Kupára tudok koncentrálni attól függetlenül, hogy van-e tényleges ajánlat, vagy sem."

"Ahogy én tudom, Spalletti mindössze néhány napja az Inter edzője, de az olasz média szerint már pár játékost magával visz oda."

"Alapvetően csak jó dolgokat tudok róla mondani, a kezdetek óta jó volt a kapcsolatom vele és nagyon bízott bennem, még a súlyos sérülésem után is."

A Roma annak ellenére, hogy második lett a bajnokságban, végül nem nyert semmilyen trófeát.

"Nem tudjuk, hogy mi történt, hiszen szinte az egész szezonban jól játszottunk, aztán a kupasorozatokban elég egy rossz meccs, és kiesel."

"A bajnokságban, főleg idegenben sajnos elvesztettünk pár pontot gyengébb csapatok ellen."

Francesco Totti utolsó meccsét játszotta a Roma színeiben a Genoa ellen, de milyen volt vele játszani?

"Elég, ha megnézzük azt az őrületet, amit az utolsó, Genoa elleni meccsen csinált. Az egész stadion zokogott, vagy legalább könnyes szemmel álltak az emberek. Totti egy legenda, aki hihetetlen karriert futott be. Mielőtt a Romához igazoltam, én csak a PlayStation-ből ismertem, aztán hirtelen mellette találtam magam. Beletelett egy kis időbe, mire megszoktam."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Rüdiger, interjú