Rüdiger: Önbizalommal várjuk a Villarrealt

Rüdiger: Önbizalommal várjuk a Villarrealt

Újabb mérkőzésen nem kapott gólt a Roma és Rüdiger úgy véli, megfelelő önbizalommal várhatják a Villarreal elleni EL mérkőzést.

"Nehéz meccs volt, de mi megfelelően játszottunk és végig biztonságban volt a labda. Szerencsére sikerült két gólt is szereznünk és igaz tizenegyesből szerezhettünk volna még egyet, de két gól, nulla kapott, teljesen rendben van."- nyilatkozta Rüdiger.

"A Sampdoria elleni meccs volt csak, ahol gólt kaptunk, ráadásul 3-at, az szinte hihetetlen. Mindenki teszi a dolgát a védelemben és ez a fontos. Ennek így is kell lennie, mert ha akarsz nyerni valamit, akkor jó alapok kellenek, ez pedig a jó védelem."

Rüdigert a visszatérése óta Spalletti több poszton is szerepeltette már, játszott a 3 védős felállásban mindkét oldalon, valamint mindkét szélen a 4 védős rendszerben.

"Számomra az a legfontosabb, hogy játszhassak. Az edző dönti el, hogy mikor kapok lehetőséget, de számomra nem gond sem a 3, sem a 4 védős rendszer. Tavaly a 4 védős felállást használtuk és mindig én voltam a bal oldali középső védő, így számomra ez egyáltalán nem zavaró. Csak az edzőn múlik, hogy mit akar tőlem."

Csütörtökön következik a Villarreal az Európa Ligában.

"Ez az, amiért mindannyian futballozunk, mert ilyen meccseken szeretnénk szerepelni, mint a Villarreal elleni. Az a legfontosabb, hogy kellően kipihentek legyünk a meccsre és aztán egy jó mérkőzést játsszunk a spanyolokkal. Biztos, hogy nagyon kemény mérkőzés lesz, de most mindannyian nagyon magabiztosak vagyunk és szeretnénk folytatni a jó sorozatot."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Rüdiger, Serie A, Crotone, Villarreal