Rüdiger: Hacsak a Roma el nem ad...

Rüdiger: Hacsak a Roma el nem ad...

A német védőnek esze ágában sincs távozni és csak akkor igazol el, ha a Roma eladja őt.

"Az nem igaz, hogy éppen alá akartam írni a Chelseahez, mielőtt megsérültem."- kezdte Rüdiger.

"Nekem a jövőm itt van. Csak a Romára összpontosítok, különösen azért is, mert egy súlyos sérülés után koncentráltnak kell lennem. A rehabilitáció alatt teljesen otthon éreztem magam."

"Amennyiben a Roma nem akar eladni engem, akkor itt fogok maradni. A futballban viszont sosem lehet tudni mit hoz a jövő és én szeretnék egyszer az angol bajnokságban játszani. Most viszont jól érzem magam itt, ráadásul sérülten is hittek bennem és ezt nagyon tisztelem."

Amennyiben Angliába menne, melyik klubot választaná?

"A Leeds Unitedet..."- válaszolta nevetve Rüdiger.

"Nagyon tetszik a Premiere League, mert a fizikális játék dominál, ami nekem nagyon fekszik. Jelen pillanatban azonban csak a Romára és a derbire koncentrálok."

 "Sokkal jobban érzem magam Olaszországban, mint Németországban, mert a hazámban túl sok a szabály, míg itt az emberek többé kevésbé azt csinálnak, amit akarnak. Nekem az olasz mentalitás jobban fekszik."

"Németországban ha azt mondják neked, hogy két nap alatt felépítik a házat, akkor az két napba fog telni. Itt nem ez a helyzet és az elején sokszor azt gondoltam, hogy 'Mamma mia...' Viszont mindenki nagyon kedves és aranyos és a végén egy mosollyal elfogadsz mindent akkor is, ha csúsztak."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Rüdiger