Rüdiger: Elérhető a második hely

Rüdiger: Elérhető a második hely

Antonio Rüdiger megerősítette, a Roma mindent megtesz annak érdekében, hogy lehetőség szerint a második helyen fejezze be a bajnokságot.

A német játékos a nyáron érkezett a Romához a Stuttgarttól és az eddig eltöltött idő alatt teljesen magával ragadta az olaszos szenvedély és mentalitás.

"A Románál minden a szenvedélyről szól. Róma egy csodálatos város, az idő szuper, az ételek fantasztikusak, a szurkolók pedig bámulatosak. Az elején nehéz volt kicsit, de aztán hamar beilleszkedtem. Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek."- nyilatkozta a védő a Roma hivatalos oldalának.

A Roma Luciano Spalletti érkezése óta szinte szárnyal, a harmadik hely már biztosnak tűnik, de Rüdiger ennél többet szeretne.

"Teljesen természetes, hogy rajta tartjuk a szemünket a második helyen és én még mindig úgy gondolom, hogy elérhető számunkra. A Napoli csak 4 pontra van tőlünk és ellenük még hazai pályán fogunk játszani."

A Romának elővásárlási joga van a német védőre, amivel nem kizárt, hogy élni fog a fővárosi csapat.

"Ez most nem jár a fejemben. Még van 7 kemény meccssem a Romával a szezon vége előtt és ami ezt követően lesz, arra még nem gondolok."

A Lazio elleni 4:1-es sikert követően Rüdiger rasszista üzeneteket kapott az Instagram-on keresztül.

"Igen, sajnos 1-2 stadionban lehet hallani ezeket a majmozó szövegeket és persze bántóak is, mert az ember nem tudja, hogy miért csinálják. De összességében nem zavarnak meg ezzel, mert ha reagálnék rájuk, akkor hülye lennék és pont azt érnék el, ami a szándékuk. Hülyék mindenhol vannak, egyszerűen ignorálni kell őket és nem szabad megadni nekik azt a figyelmet, amire vágynak."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Rüdiger