Remek szezont zárt Rüdiger

Remek szezont zárt Rüdiger

Nagyon élvezte az elmúlt szezont Antonio Rüdiger és úgy véli, játékosként nagyon sokat fejlődött a Romában.

A 23 éves német védő kulcsjátékosnak számított az idei szezonban a Romában, hiszen a bajnokságban 30 mérkőzésen lépett pályára bordó-sárga mezben és 2 gólt szerzett.

"A Milan ellen egy megérdemelt 3:1-es sikerrel fejeztük be a szezon második felét."- kezdte Rüdiger a Sport-Informations-Dienst-nek.

"17 veretlen meccs, 14 győzelem, azt hiszem elég jó eredmények ezek. Kár, hogy még így sem sikerült felérnünk a második helyre, mert sajnos sem a Napoli, sem a Juventus nem hibázott túl gyakran."

A német válogatott játékos nagyon sokat fejlődött a szezon során és Kosztasz Manolasz mellett alapemberré vált a Roma védelmében.

"Ami engem illet, a kezdeti apróbb nehézségek ellenére ez a szezon Rómában tökéletes volt számomra. Elmondhatom, hogy Olaszország egyik legjobb csapatával szerepeltem a Bajnokok Ligájában, erre pedig kevesen számítottak tőlem egy évvel ezelőtt. Nagyon sokat tanultam és emiatt nincs miért aggódni a jövőmet illetően."

Miközben a Roma fantasztikus második félévet produkált, addig Rüdiger volt klubja, a Stuttgart kiesett a Bundesliga első osztályából.

"Ez a klub a Bundesligához tartozik, nem a másodosztályhoz. Remélem, hogy mihamarabb visszatérnek az első osztályba."- üzent volt klubjának a Twitter-en.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Rüdiger