Ranieri: Nem szabadna ilyen gólt kapnunk

Ranieri: Nem szabadna ilyen gólt kapnunk

Hiába szerezte meg a mérkőzés hajrájában a vezetést a Roma, végül örülnie kellett az egy pontnak is.

El Shaarawy a találkozó hajrájában megszerezte a vezetést a Romának, azonban Romero a 90. percben egy szögletrúgást követően fejjel egyenlített. Végül Antonio Mirante remek védése kellett ahhoz, hogy a csapat ne kapjon ki, miután kifogta Toni Sanabria büntetőjét.

"A Genoa nagyon jól csinálta, hogy az utolsó pillanatig nem adta fel. Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, és ez be is bizonyosodott. Hagytuk meglepni magunkat szögletből, különben három ponttal távoztunk volna."- kezdte a meccs után Ranieri.

Hogyan kaphat egy olyan csapat szögletből gólt, ahol sok a magas játékos, és egy olyan alacsony játékos fejel, mint Cristian Romero?

"Ha nem tévedek, neki már a negyedik ilyen gólja ebben a szezonban. Megpróbáltuk fogni őt, Patrik Schicknek kellett volna ezt megoldania, de szabadon engedte. Kár érte, mert kellett volna ez a 3 pont, de nem adjuk fel."

Talán jobban kellene összpontosítani az ilyen helyzeteknél?

"Tudtuk, hogy egy mélyen védekező csapattal lesz dolgunk, amelyik megpróbál majd kontrázni, valamint kihasználni a pontrúgásait. Sajnos ez utóbbit sikerült is. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Mirante kivédte a tizenegyest a legvégén."

Mennyire lenne tragédia, ha nem sikerülne bejutni a Bajnokok Ligájába?

"Sikerült visszatérnünk a versenybe egy igen nehéz helyzetből. Most sincs minden még veszve, a legvégéig küzdeni fogunk érte. Amelyik csapat a legtöbb pontot gyűjti majd, az jut be a Bajnokok Ligájába. Reméljük, hogy mi leszünk ez a csapat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Ranieri, Genoa, Serie A