Ranieri: Győzni szerettünk volna

Ranieri: Győzni szerettünk volna

A Roma mestere szerint igazságos eredmény született, habár nyerni szerettek volna.

1:1-es döntetlenre végződött az Inter és a Roma rangadója, így ezzel az eredménnyel a fővárosi csapat nem lépett előrébb a tabellán.

"Győzni jöttünk ide, hiszen mindig ezt kérem a csapatomtól. A második félidőben jobban kellett volna kontráznunk, csak sajnos túlságosan mélyen védekeztünk, az Inter pedig 3-4 alkalommal okosan megállított minket apró szabálytalansággal még a 16-os előtt."- kezdte az elemzés Ranieri a meccs után.

"Azt kell mondjam, a döntetlen igazságos. Tudtuk, hogy a második félidőben nagyon nehéz dolgunk lesz, mert az Inter az összes csapatnál több gólt szerzett eddig ebben a játékrészben."

"Összeszedetten játszottunk, megvoltak a saját lehetőségeink, és megmutattuk, hogy nem érdemtelenül vezettünk. Radja Nainggolan lecserélését követően Matias Vecino volt az, akit követnünk kellett, és nem szabadott hagyni, hogy elfusson, ezt már előre megbeszéltük, Cristanténak kellett fognia, de akkor, annál a helyzetnél nem tette."

"Azt kértem a csapattól, hogy legyen egységes, szilárd, és ha ez megvan, akkor mutassuk meg a saját tudásunkat, mert azért van mit. 20 perc után módosítanom kellett, mert Pellegrini volt Dzeko mögött, de ők folyamatosan gondot okoztak a széleken, ezért inkább átálltam a 4-3-3-ra."

"Amikor össze kellett állítanom a csapatot, akkor az orvosok jelezték, hogy csak maximum 60 percet fog tudni játszani, aztán a bemelegítésnél Kosztasz Manolaszt is elvesztettem. Nagyon sok dolgot szeretnék csinálni, de csak azt tudom, amit ezek a srácok jelen pillanatban tudnak."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Ranieri, Inter, Serie A