Ranieri értékeli a kétszeri egyenlítést

Ranieri értékeli a kétszeri egyenlítést

A Roma mestere a döntetlen ellenére pozitívumként említette, hogy a csapat képes volt kétszer is hátrányból felállni.

"Jelen pillanatban a dolgok egyáltalán nem a mi kedvünk szerint alakulnak."- kezdte a mérkőzés után Ranieri a Sky Sport Italia-nak.

"Aggódtunk amiatt, hogy nehogy területet adjunk a Fiorentinának az üres területekre való befutásokra. Aztán kapunk egy gólt szöglet után, mikor direkt fogtuk a jól fejelő játékosaikat, erre German Pezzella szerzi a gólt."

"De itt nem csak egy ember rossz védekezéséről van szó, mert zónázásnál nem engedheted meg az ellenfélnek, hogy lerohanjon, mert különben folyton gólt fognak szerezni."

"Azzal elégedett vagyok, hogy kétszer is sikerült hátrányból egyenlíteni. Azt kértem a játékosoktól, hogy mutassák meg, ott van azért a helyünk valahol Európában."

Ranieri Antonio Mirantét nevezte a kapuba Robin Olsen helyett, míg elől Justin Kluivert kezdett Patrik Schick helyett.

"Kluivert még mindig nagyon zöldfülű, de nagyon gyors, valamint remek beadásai vannak. Zaniolónak is fejlődnie kell még, de az egészen elképesztő, amikor megindul a labdával. Schick remek játékos, csak nagyon félénk. Egyszerűen le kell győznie a félénkségét, és akkor nagyon sokat várok tőle."

"Perotti összeszedett egy kisebb sérülést, de reméljük, hogy semmi komoly. Egyszerűen hihetetlen, hogy ha egy játékos felépül, akkor mindjárt elvesztünk kettőt."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Ranieri, Fiorentina, Serie A