Pjanic reméli, hogy a Totti ügy lezárva

Pjanic reméli, hogy a Totti ügy lezárva

Miralem Pjanic reméli, hogy a Totti ügy a lehető legjobb módon lezárult.

A Roma ikonja az utolsó percekre állt be csereként a Torino ellen, majd pár másodperc múlva kiegyenlített, a végén pedig értékesített egy tizenegyest, hozzásegítve csapatát a 3:2-es sikerhez.

"Hihetetlen este volt. Mindenek felett Totti számára, bár nekünk is, hogy nyertünk, mert a sírból hoztuk vissza a meccset. Egyszerűen varázslatos, amit Totti művelt."- jegyezte meg a Roma Radio-nak Pjanic.

"Ami történt, az egyszerűen őrület, hihetetlen, erről még nagyon sokat fogunk beszélni. Totti a Roma, nem tudom elképzelni, hogy ez legyen az utolsó éve."

"Mióta vele játszom nagyon sokat tanultam tőle, imádok vele játszani, remek barátra tettem szert benne és remélem, hogy az elmúlt napok eseményei a lehető legjobb módon fejeződtek be."

"Azzal amit ő elért és amit még most is tesz, teljesen érthető, hogy nehéz elképzelni, hogy egyszer csak nem leszel már az öltözőben. Totti egy hihetetlen játékos és remélem, hogy minden jól fog alakulni akár így, akár úgy, de a józan ész fog nyerni és végül mindenki, köztük a szurkolók is elfogadják majd azt. Tudjuk, hogy Totti mit képvisel, mit jelent és megérdemli, hogy boldog legyen."

A Roma jelenleg harmadik a tabellán és jövő hétfőn azt a Napolit fogadja, amelyik közvetlen riválisa a második helyet illetően.

"Mi még hiszünk a második helyben. Kicsit aggódtunk a két döntetlen után, mert azokat meg kellett volna nyernünk, aztán ahogy a tegnapi meccs is kezdődött...de szerencsére végül nyertünk."

"Rendesen fel kell készülnünk hétfőre és remélem, hogy én is jó formában leszek, mert volt egy kis problémám a combommal és a lágyékommal."

"Ezekre a hanyatlásokra nem mondhatjuk, hogy normálisak, mert ha elől szeretnénk végezni, akkor szükség van a győzelmekre még akkor is, ha nem játszunk jól. A Torino nagyon megnehezítette a dolgunkat főként a szélsőikkel, egyszerűen nem voltak lehetőségeink, nem voltunk elég veszélyesek."

"A Napoli nagyon erős csapat és Higuaintól mindenki tart, nehéz meccs lesz, de számunkra ez nem jelent változást. Ugyanúgy készülünk erre a meccsre is, lényegtelen, hogy Higuain ott lesz-e a pályán, vagy sem. Nyernünk kell és ezért mindent megteszünk majd. Reméljük, hogy a stadion is megtelik majd és mindenki boldog lesz a végén."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pjanic, Totti, Napoli