Pjanic: Igazságtalan eredmény

Pjanic: Igazságtalan eredmény

Pjanic szerint nehéz elfogadni az eredményt és a Roma megérdemelt volna legalább 1 gólt.

"Nagyon nehéz elfogadni ezt az eredményt. A Real nagyon jó csapat, de annyira komoly problémát nem okoztak nekünk. Legalább 1 gólt megérdemeltünk volna, ez az eredmény igazságtalan."- kezdte Pjanic.

"Tudjuk, hogy egy remek csapat ellen játszottunk és az edző felhívta a figyelmünket arra, hogy jól kontráznak, ahogy az első gól is született."

"Most előre kell tekintenünk és a Serie A-ra koncentrálni és a csapat a legjobb tudását fogja nyújtani."

"A csapat bátran megpróbálta a saját játékát játszani és a Realra eléggé ráijesztettünk. Megérdemeltünk volna 1 gólt. Nekik olyan játékosaik vannak, akik fél lehetőségből is képesek gólt szerezni. Nehéz elfogadni az eredményt, mert ebben a meccsben több volt."

"A szabadrúgásokat illetően most jobbak voltunk, begyakoroltunk bizonyos mozgásokat, amiket elég nehéz megmutatni a pályán. Néha megtalálod a csapattársad, néha viszont nem."

"Csalódottak vagyunk, mindent megpróbáltunk a meccsen és néhány esetben komoly gondot okoztunk a Realnak. Luciano Spalletti alatt komoly visszajelzést adtunk magunkról, de folytatnunk kell a munkát, mert bajnoki meccs következik."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pjanic, Bajnokok Ligája