Perotti: Büszke vagyok arra, hogy itt játszhatok

Perotti: Büszke vagyok arra, hogy itt játszhatok

Diego Perotti megtiszteltetésnek veszi, hogy a Románál szerepelhet és úgy véli, ez hatalmas lépés a pályafutását illetően.

A Genoa volt játékosa az utolsó pillanatban igazolt a Romához fél évre kölcsönbe és úgy véli, hatalmas lépés ez a karrierjében.

"Hatalmas megtiszteltetés és egyben egy nagyon fontos lépés ez a karrieremben."- mondta a játékos a hivatalos bemutatkozásán.

"Mindent köszönök a Genoának. Nagyon fontos lépés ez számomra, hogy itt lehetek. Már 15 nappal ezelőtt folytak a tárgyalások, aztán minden feszített lett az utolsó pillanatban. Amikor vége lett a Fiorentina elleni meccsnek, még nem tudtam az átigazolásról és nem volt összecsomagolva a ruhám sem. Mindent a meccs után kellett kitalálnom."

A gyors átigazolás azt jelentette, hogy Perotti 48 órán belül két meccset is játszott.

"Egy kicsit fáradt voltam, de az, hogy nagyon akartam játszani hozzásegített ahhoz, amit a fáradtság elvett. Nem mondhattam nemet, a Genoában nem játszottam 90 percet és az a félidő, amit játszottam elég energiát adott ahhoz, hogy 90 percet játszhassak a Romában. Az pedig, hogy játszhattam önbizalommal tölt el."

"Amikor egy új csapathoz igazolsz, mindig játszani szeretnél. Megtiszteltetés volt, hogy kezdő lehettem. Mostantól annyit szeretnék játszani, amennyit csak lehet, de ez nehéz lesz."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Perotti