Perotti: Tudtam, hogy a csapattársaim és a szurkolók bíznak bennem

Perotti: Tudtam, hogy a csapattársaim és a szurkolók bíznak bennem

Az argentin játékos elismerte, kicsit ideges volt a tizenegyes elvégzése előtt.

Diego Perotti büntetőből szerezte meg a vezetést a Roma számára, majd azt az egy gólos előnyt sikerült a meccs végéig megtartania a csapatnak, és végül 2:1-re legyőzték a Laziót.

"A tizenegyes előtt teljes mértékben magamra vállaltam a csapattársaim, a szurkolók, és a kispadon ülők felelősségét. Nem akartam kihagyni, mert hatalmas csalódás lett volna."- nyilatkozta a meccs után a játékos.

"Szerintem összességében megérdemelten nyertünk ezen az estén."

A második gól szerzője az a Nainggolan volt, akinek egyáltalán a játéka sérülés miatt kérdéses volt.

"Én tényleg nem értem, hogy Radja teste miből van."- válaszolta nevetve a középpályás.

"Akárhányszor megsérül, még keményebben edz, majd visszatér a pályára, és mindenkinél sokkal gyorsabb lesz. Ilyet még sosem láttam. Szerintem ő nem is ember."

Mivel a Roma az egyik közvetlen riválisát győzte le, így a csapatnak komoly céljai lehetnek a jövőre nézve.

"Szerintem továbbra is a mester által közvetített üzeneten kell dolgoznunk. Igaz, hogy az elején kicsit nehezebb volt, mert az elején az emberek nem nagyon hittek bennünk, de mi csendben maradtunk, és keményen dolgoztunk, próbáltuk amennyire csak lehetett a mester utasításait követni. Minden egyes edzéssel sikerült egyre jobban elsajátítani az elképzeléseit."

"Az eredmény pedig jól látható a pályán. Az edzőt illeti az elismerés, plusz azokat, akik a pályán mutatják meg meccsről meccsre a tudásukat. Mindannyian hiszünk magunkban, és ez az az hozzáállás, amit minden meccsen kiviszünk a pályára."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, Lazio, Serie A