Perotti: Szeretnék még több gólt szerezni

Perotti: Szeretnék még több gólt szerezni

A Roma szélsője a sajtótájékoztatón elmondta, a góllövésben szeretne elsősorban javulni.

Perotti Luciano Spallettit kísérte el a Real Madrid elleni meccs sajtótájékoztatójára, ahol többek között arról is beszélt, hogy elsősorban a gólszerzésben szeretne javulni.

"Hogy miért vagyok jobb Olaszországban, mint Spanyolországban? Nincs ebben semmi titok, átigazoltam a Genoához és jól ment a játék. Nem voltak sérüléseim, míg Spanyolországban elég sokszor sérült voltam és itt a Románál is hasonlóan jó a helyzet."- mondta Perotti.

"Elsősorban a gólszerzésben szeretnék javulni, hiszen támadó játékos vagyok. Ahogy a Romához igazoltam azonnal játszani kezdtem és jól érzem magam."

"A szereplésemmel mindig segítek a csapatnak, de szeretnék több gólt szerezni. Az ember mindig fejlődhet és azért vagyok itt, hogy az edzőért és a nagyszerű csapattársakért játszak. Szeretnék fejlődni és gólokat szerezni, még nagyon sok van bennem és remélem, hogy ezt mind oda tudom adni a Romának."

"Szembenézni Cristiano Ronaldóval? Ő olyan játékos, aki rengeteg gólt szerzett, sosem volt komoly sérülése és nagyon tisztelem."

A tavalyi szezonban a Schalke hasonlóan 0:2-es hátrányból indult a visszavágó előtt és majdnem sikerült kiharcolnia a továbbjutást, miután a Bernabeuban 4:3-ra nyert. A kérdés az, hogy képes-e a Roma hasonló bravúrra.

"Emlékszem arra a meccsre, mi is azért vagyunk most itt, hogy legalább 2 gólt szerezzünk, de ha többet sikerülne, az még jobb lenne. Tudjuk, hogy van esélyünk."

"Egy meccsen bármi megtörténhet, hétmeccses győzelmi sorozatban vagyunk és most is mindent beleadunk majd. Én mindig hiszek a csapatban és a győzelmi sorozat, amit ráadásul jó játékkal tudtunk le, mindenképpen jó kiinduló pont. Legalább 2 gólt kellene szereznünk, ami nem lesz könnyű, de bármi megtörténhet."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Perotti, Bajnokok Ligája