Perotti számára csalódás lenne, ha semmit nem nyerne

Perotti számára csalódás lenne, ha semmit nem nyerne

A játékos szerint hatalmas csalódás lenne számára, ha úgy kellene távoznia a Romától, hogy nem nyert semmit.

A játékos az ESPN-nek adott interjúban elismerte, nem a Romában akarja befejezni a pályafutását, de hatalmas csalódásként élné meg, ha úgy kellene távoznia, hogy nem nyert semmit a csapattal.

"Sosem titkoltam, hogy nem a Romában akarom befejezni a pályafutásomat, de ha úgy kell majd távoznom, hogy nem nyertem semmit, akkor az nagyobb csalódás lesz, mint a válogatott világbajnoki szereplése. Erősek vagyunk, tudjuk mit akarunk, és van esélyünk nyerni. Csodálatos lenne egy trófeát Rómában magasba emelni."- mondta Perotti az ESPN-nek.

Milyen volt az amerikai túra?

"Az összes repülőúttól fáradtak voltunk, de mindenki tudja, hogy milyenek manapság a felkészülési időszakok. Szerencsére a Barcelona ellen jó meccset játszottunk, és felkészültünk mindenre, amivel a következő szezonban szembe kell néznünk. Hosszú és nehéz szezon vár ránk, újra ott leszünk a Bajnokok Ligájában, szóval amit most csinálunk, az elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő állapotba kerüljünk."

Mit gondolsz arról, hogy nem kerültél be a világbajnokságra utazó keretbe?

"A pályafutásom egyik legnagyobb csalódása volt. Az első napok nagyon nehezek voltak, még a meccseket sem néztem. Minden nagyon szervezetlen volt, amiért meg is fizetett a válogatott. Hatalmas volt a zűrzavar, a játékosok pedig szenvedtek emiatt. Mindent kapkodva csináltak, hátha úgy sikerülhet megnyerni a világbajnokságot, pedig ehhez az kellett volna, hogy megfelelően szervezetten menjenek a dolgok. Nagyon csalódott voltam, de új szezon kezdődik, ahol szeretnék majd jól teljesíteni, hogy így bekerüljek majd a Copa Amerikára utazó keretbe."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Perotti