Perotti örül annak, hogy a klubnál elismerték a teljesítményét

Perotti örül annak, hogy a klubnál elismerték a teljesítményét

Nagyon örül a szerződéshosszabbításnak Diego Perotti, mert úgy érzi, ezzel a klub a teljesítményét ismerte el.

A Roma szélsője 2021-ig hosszabbította meg szerződését a fővárosi együttessel, és Perotti úgy véli, ez az eddigi teljesítményének köszönhető.

"Őszintén szólva, az első, Sassuolo elleni meccs óta úgy éreztem, hogy fontos tagja vagyok a csapatnak."- kezdte Perotti.

"Az elmúlt szezon utolsó hat hónapjában nem játszottam túl sokat, pedig szerettem volna. A pályafutásom során mindig rendszeresen játszottam, néha jól, néha kevésbé jól, de mindig mindent beleadtam."

"A tavalyi év utolsó meccse és az új szezon kezdete közti időszak volt karrierem eddig legjobb időszaka. Nagyon örülök annak, hogy elismerésként hosszabbíthattam."

Perotti számos remek pillanatnak lehetett részese az eddigi közel 2 éve alatt, ezek közül is kiemelkedik a tavalyi szezon utolsó fordulójában a Genoa elleni meccsen, annak is az utolsó percében szerzett gólja, amivel a Roma bebiztosította a BL indulását, vagy például a keddi találata, ami továbbjutást ért a csoportkörből. Azon a meccsen mikor lecserélték, és sétált le a pályáról, a szurkolók az ő nevét énekelték, ami azt mutatja, hogy a közönség is megszerette.

"Nagyon régóta vártam arra a pillanatra. Ez régen velem csak a Genoánál fordult elő, mert a Sevillánál sosem énekelték a nevemet. Ez azért hiányzott mindig."

"Tudom, hogy ez hatalmas dolog, amikor a Roma legendás szurkolótábora a nevedet énekli. Csodálatos érzés volt, nem akartam lemenni a pályáról. Vissza akartam menni, hogy újra és újra hallhassam."

"Hatalmas köszönettel tartozom a szurkolóknak, mert ez nagyon megindító volt."

"Ami a legszebb gólomat illeti, szerintem a Chelsea elleni elég szép volt. Remek meccs volt, ahol nagyon szép sikert értünk el. De például ott a Genoa elleni találatom, amire szerintem egész életemben emlékezni fogok. Kár, hogy éppen volt csapatom ellen lőttem, hiszen még mindig kötődöm hozzájuk."

"Az a gól nem is csak a BL indulás miatt volt fontos, hanem amiatt is, amit az a nap képviselt. Francesco megérdemelte a szép búcsút. Ha nem nyertünk volna, akkor veszélybe került volna a Bajnokok Ligája indulásunk."

"Fantasztikus érzés volt Francescóért gólt szerezni, mert a csapattársam volt, és szerencsés ember vagyok, hogy a Roma történelmének legjobb játékosával játszhattam egy csapatban. Emiatt is az a gól életem legfontosabb találata."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, interjú