Perotti: Ne felejtsük, otthon elég egy gólt lőni

Perotti: Ne felejtsük, otthon elég egy gólt lőni

Az argentin játékos szerint a Romának minden esélye megmaradt arra, hogy továbbjusson a Sahtar ellen.

"Meg kell vizsgálnunk azokat a dolgokat, amiket a második félidőben elrontottunk. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a visszavágón elég nekünk egy gól a továbbjutáshoz."- jegyezte meg a mérkőzés után Perotti.

Miért volt ekkora különbség a két félidő között?

"Ezt én is szeretném tudni! Az első félidőt figyelembe véve meg kellett volna nyernünk a meccset, ezért nagyon sajnálom, hogy a második félidőben így játszottunk. Azok hibáztak, akik a pályán voltak."

"Borzasztó lett volna, ha kapunk egy harmadikat is, de így most egy gólra van csak szükségünk a továbbjutáshoz. Nem ismétlődhet meg a második félidő."

"Most két nagyon nehéz meccsünk következik a Milan és a Napoli ellen, utána kezdhetünk csak el a visszavágóval foglalkozni."

Amikor védekezni kellett a Sahtar ellen, gondoltad volna, hogy a széleken ennyire erősek lesznek?

"Az első félidőben nem volt gond, aztán a dolgok teljesen megváltoztak a második játékrészre. Bosszantó, mert remek gólt szereztünk. Nem tudom, talán az egyenlítő góljuk kifogta a szelet a vitorlánkból, vagy valami ilyesmi."

"Lehet, hogy nem voltunk elég tapasztaltak, de az biztos, hogy ennél több kell. Most pedig lehajtott fejjel keményen kell dolgozni tovább."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, Sahtar Donyeck, Bajnokok Ligája