Perotti: Készen állunk egy remek szezonra

Perotti: Készen állunk egy remek szezonra

Lassan visszatérnek a megérdemelt szabadságaikról a játékosok, köztük Diego Perotti is, aki szeretné ott folytatni, ahol az elmúlt idényben abbahagyta.

Perotti szerezte a Roma egyik legfontosabb gólját a tavalyi szezonban, mellyel a Roma 3:2-re legyőzte a Genoát hazai pályán és ezzel bebiztosította az automatikus BL indulást érő második helyet.

"Elég nehéz szezon vár ránk, ahol számos top csapattal fogunk találkozni."- kezdte Perotti.

"Az Inter, a Milan és a Juventus is sokat erősödött."

"Remek szezont várok, ráadásul végre szerepelni fogunk a világ legrangosabb sorozatában is, amire készen kell állnunk. Most már tényleg nyerni akarunk valami trófeát, mert tavaly is ez volt a célunk, de sajnos nem jött végül össze."

A Genoa ellen az utolsó pillanatokban szerzett gólt sosem fogja elfelejteni az argentin játékos.

"A futball az ilyen pillanatokról szól. Ha nem lőttem volna azt a gólt, akkor most minden teljesen más lenne. Az hatalmas önbizalmat adott nekem és a szurkolóknak, akik hihetetlenül boldogok voltak, hogy bement a lövésem. Persze én és a csapattársaim is iszonyatosan örültünk neki és ez volt a pályafutásom eddigi legnagyobb gólja."

"Most sokkal jobban várom ezt a szezont, mert teljesen más lett volna az egész, ha selejtezőt kellett volna játszanunk."

A játékos amennyire csak lehetett kiélvezte a szabadságát, de elárulta, hogy azért a pihenőidő alatt is végzett bizonyos kondicionáló gyakorlatokat, hogy formában tartsa magát.

"Mindannian alig várjuk, hogy megismerjük az új csapattársainkat és az új edzőt. Nagy pozitívum, hogy egy támadó felfogású edző érkezett. Remélem, hogy a felkészülési időszakban jól fogok teljesíteni és sikerül lenyűgöznöm."

"Nehéz lenne visszatérni a kemény munkához egy hónapos semmittevés után, éppen ezért egy kicsit még a szabadságom alatt is edzettem. Argentínában hideg volt, de nem akartam mindent a nulláról kezdeni megint."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti