Perotti: Ha a Napoli botlik...

Perotti: Ha a Napoli botlik...

Perotti tisztában van azzal, hogy nehéz megszerezni a második helyet, de ha a Napoli botlik, akkor a Romának készen kell állnia.

"Kettővel még mindig több pontjuk van, mint nekünk. Sajnos a szezon ezen szakaszában nem csak rajtunk múlik a dolog, botlaniuk kell mi pedig nem hibázhatunk. Három meccs van hátra, nekünk az a feladatunk, hogy 9 pontot gyűjtsünk és várjuk, hogy a Napoli megbotoljon. Egyértelmű, hogy nem lesz könnyű, de ha hibáznak, akkor nekünk ott kell lennünk és készen kell állnunk."- mondta Perotti.

A Roma hétfőn Perotti volt klubjával, a Genoával csap össze és a játékos alig várja, hogy volt csapata ellen lépjen pályára.

"Nem lesz könnyű, megmutatták a szezon során és részben én is tapasztaltam, hogy hazai pályán nagyon erősek köszönhetően a szurkolóik támogatásának. Az Inter ellen is nagyon jól játszottak és nyertek, ez a csapat mindig 110%-ot ad ki magából és komoly problémákat okoz mindenkinek. A csapat tele van jó játékékossal, de ketten még közülük is kiemelkedik, Ansaldi és Rincon. Ők a csapaton belül a védelem és a támadósor számára is hivatkozási pontnak számítanak. Aztán ott van Pavoletti, aki könnyen gólt tud szerezni. Jó meccs lesz, de nem könnyű."

"Én szinte hazatérek, sokat kaptam ettől a klubtól, mert a pályafutásom egy igen nehéz időszakában kerültem hozzájuk és sokat segítettek. Az első év remek volt. Nagyon megható lesz visszatérni Genovába, abba a városba, ahol a fiam született. Ez a meccs számomra más lesz mint a többi."

"Hogy őszinte legyek, sok volt csapattársammal tartom a kapcsolatot és például éppen csütörtökön beszéltem többjükkel is. Számomra biztosan izgalmas meccs lesz."

A játékost végül januárban szerződtette a Roma és az első pár hónapban remekül játszott.

"A Roma hívószava nagyon fontos lehetőség volt számomra. Ezt a lehetőséget nem szalaszthattam el és én mindent megtettem a jó szereplésért. Nem is vártam, hogy ilyen sok lehetőséget kapok, talán egy meccsen nem játszottam csak. Nagyon örülök annak, hogy a csapat hasznára lehettem az elmúlt hónapokban."

"A Roma egy top csapat, a BL-ben a Real Madrid ellen játszottunk pár nappal azt követően, hogy megérkeztem. 5 évvel ezelőtt még a Sevillával játszottam a BL-ben, most meg a második helyért harcolunk."

"Ha visszatekintek, hogy hol tartottam két évvel ezelőtt és most Trigoriában edzek minden nap...ezt sosem képzeltem volna. Most pedig nem állhatok le, 100%-ot adok minden meccsen."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Perotti