Perotti elköszönt a Romától

Perotti elköszönt a Romától

Miután tegnap a Fenerbahce együtteséhez igazolt, Diego Perotti az Instagramon köszönt el a Romától.

Az argentin játékos majdnem 5 év után hagyta el a Romát, és igazolt a török Fenerbahce csapatához, és ezzel véget ért számára egy időszak, melyet számos csodálatos pillanat tesz felejthetetlenné, köztük a Genoa, Chelsea, Qarabag és a Lazio elleni góljaival.

"Nagyon sok olyan fotó van, amit közzétehetnék és megmutathatnám, hogy mit jelent nekem Róma és a csapat, de azt hiszem, hogy ez az, ami az összes közül a legjobban kifejezi."

"Négy és fél elképesztő év volt ez, tele csodálatos és nehéz időszakkal. De az élet, a futball ilyen is tud lenni - én egészen az utolsó pillanatig mindig a maximumot próbáltam nyújtani, még akkor is, ha ez nem mindig sikerült."

"Vígasztalásként legalább az az emlék örökké velem lesz, hogy az utolsó meccsemen csapatkapitányként két gólt szereztem."

"Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, az orvosi stábtól kezdve az edzőkön át, az étkezési szakembereknek, a szertárosnak, a szakácsoknak és pincéreknek - de mindenek felett a csapattársaimnak, akik remek játékosok, és csodálatos emberek. Ölellek benneteket, és mindig Forza Roma!"

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti