Perotti: Egy 30 gólos csatár hiányzik

Perotti: Egy 30 gólos csatár hiányzik

Diego Perotti szerint a Romából egy olyan játékos hiányzik, aki évi 30 gólt termelne.

"A második hely még elérhető, ezért is várjuk az Inter-Napoli meccset, mert szeretnénk közelebb kerülni Sarri együtteséhez az egymás elleni meccs előtt."- kezdte a Sky Sport-nak Perotti.

"Jó formában vagyunk és a Bologna elleni hétfői döntetlen ellenére élünk és virulunk."

A Romában 18 különböző játékos szerzett gólt és nincs egyetlen olyan csatára, aki rengeteg gólt szerezne.

"Gonzalo Higuain a Serie A legjobb támadója és 30 gólt szerzett, és sajnos nekünk nincs ilyen csatárunk, aki 30 gólt szerezne, de legalább szépen eloszlik közöttünk."

"A játékstílusunk kicsit változott, mert amikor Edin kezd, akkor a közphátvédek sokkal statikusabbak, viszont ha én játszom ott, akkor sokkal nagyobb a szabadság, ami azt jelenti, hogy sokkal keményebben kell dolgozni azért, hogy védekezzünk. Ebben a csapatban az a legjobb, hogy mindannyian elsőszámú játékosok vagyunk és mindannyiunknak csak az számít, hogy mi a csapatnak a legjobb. Nagyon fontos, hogy 18 játékos szerzett gólt, mert szükség van erre akkor, ha nincs egy olyanod, aki maga tudna harmincat rúgni."

"Az edző mindig elvárja tőlünk, hogy a maximumot nyújtsuk. A pályán is látható az elvégzett munka gyümölcse, mert ha ilyen szinten edzel, akkor teljesen normális lesz az, hogy magasabb intenzitáson leszel képes játszani."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Perotti